کد خبر : 90928
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 آبان 1400 - 22:19

ارتفاع بارش های تابستانه در قصرقند به مرز ۵۰ میلی متر رسید

ارتفاع بارش های تابستانه در قصرقند به مرز ۵۰ میلی متر رسید

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: همانطور که انتظار می رفت فعالیت مونسون هند در چند روز اخیر شدت گرفت و از قصرقند در جنوب استان ۴۹ میلی متر باران گزارش شد. در حالی تا همین چند هفته قبل سیستان و بلوچستان با گرمای هوا و کاهش شدید بارش ها مواجه بود که

ارتفاع بارش های تابستانه در قصرقند به مرز ۵۰ میلی متر رسید

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: همانطور که انتظار می رفت فعالیت مونسون هند در چند روز اخیر شدت گرفت و از قصرقند در جنوب استان ۴۹ میلی متر باران گزارش شد.

در حالی تا همین چند هفته قبل سیستان و بلوچستان با گرمای هوا و کاهش شدید بارش ها مواجه بود که با ادامه فعالیت مونسون هند در استان و وقوع سیلاب های متعدد، حالا اوضاع کمی بهتر شده و زمین در حیرت بارش های سنگین در دل تابستان است.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش های محلی سیلاب های ناشی از بارندگی های تابستانه در سیستان و بلوچستان حداقل ۴۰ محور مواصلاتی را مسدود کرده و بسیاری از رودخانه های محلی را پس از مدت ها جان بخشیده است.

به گفته مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان بارش ها در ۷۲ ساعت گذشته قدری تشدید شد و در این مدت از بیش از ۴۵ ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی باراندگی گزارش شده است.

محسن حیدری در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: همانطور که انتظار می رفت فعالیت مونسون هند در چند روز اخیر شدت گرفت و از قصرقند در جنوب استان ۴۹ میلی متر باران گزارش شد.

وی افزود: علاوه بر قصرقند از ایستگاه های «هلنچکان» قصرقند ۴۰، «چانف» نیکشهر ۳۳، «ساربوک» قصرقند ۲۷ و چاهان نیکشهر ۲۶.۵ میلی متر بارش گزارش شده است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: سامانه مونسون هند در ۲ هفته اخیر بیش از ۱۵ شهرستان سیستان و بلوچستان را فرا گرفته و در حدود ۸۰ ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی فعالیت کرده است.

حیدری خاطرنشان کرد: بارش های همرفتی مونسون در برخی نقاط استان منجر به آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن رودخانه ها و مسیل ها و جریان یافتن رودخانه ها شده است.

وی افزود: بر اساس خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های جوی همچنان فعالیت مونسون هند به ویژه در بعدازظهرها و شب ها ادامه دارد.

عضو ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان گفت: عمده فعالیت این سامانه در مناطق جنوب شرق، جنوب، نواحی مرکزی و ارتفاعات نواحی مرکزی خواهد بود.

حیدری اضافه کرد: توصیه می شود در زمان فعالیت سامانه از قرارگیری در فضای باز به شدت اجتناب و از هر گونه صعود به ارتفاعات، حتی ارتفاعات کوتاه به سبب خطر برخورد صاعقه خودداری شود.

وی افزود: به دامداران نیز توصیه می شود در ساعات بعدازظهر از چرای دامها در مراتع مرتفع خودداری کنند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.