کد خبر : 116523
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 2 آذر 1400 - 16:53

قیمت درج شده روی جلد دارو ملاک نیست

قیمت درج شده روی جلد دارو ملاک نیست

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ملاک قیمت داروها قیمت ثبت شده در سامانه تیتک است و به دلیل آنلاین بودن قیمت دارو، قیمت درج شده روی جلد دارو ملاک نیست. رحمت‌الله افشار در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص کمبود دارو افزود: هیچ گونه کمبودی برای تامین داروی

قیمت درج شده روی جلد دارو ملاک نیست

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ملاک قیمت داروها قیمت ثبت شده در سامانه تیتک است و به دلیل آنلاین بودن قیمت دارو، قیمت درج شده روی جلد دارو ملاک نیست.

رحمت‌الله افشار در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص کمبود دارو افزود: هیچ گونه کمبودی برای تامین داروی بیماران استان کهگیلویه و بویراحمد نداریم.

وی اظهارکرد: غذا و دارو یکی از معاونت‌های دانشگاه علوم پزشکی بوده که در سطح استان شامل سه حوزه مدیریت شامل دارو و موارد مخدر که کار آن تامین و توزیع دارو در بخش خصوصی و دولتی و نظارت بر اجرای درست دارو به بیماران در سطح استان است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: استان  کهگیلویه و بویراحمد از دو استان همجوار فارس و خوزستان خرید دارو انجام می‌دهد، که شهرستان‌های گرمسیری از خوزستان و شهرستان‌های سردسیری از استان فارس تأمین دارو می‌شوند.

افشار تصریح کرد: پنج شعبه استانی پخش دارو در شهر یاسوج مستقر و به توزیع دارو در استان مشغول هستند.

وی با اشاره به تأمین داروهای مورد نیاز در ایام کرونا ادامه داد: میزان خرید داروهای کرونایی که شامل چهار قلم داروی اصلی بوده در سال ۱۴۰۰ به صورت ریالی ۵۶۸ میلیارد و ۴۲۷ میلیون و ۲۱۴ هزار ریال بوده‌ است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به کمک هزینه دارویی بیماران خاص، صعب‌العلاح، و نیازمند عنوان کرد: در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ به ۳۴۵۲ نفر نیازمند قریب به یک میلیارد تومان کمک شده‌ است.

افشار تاکید کرد: بدهی دارویی و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، به شرکت‌های پخش دارو تا پایان مهر سال ۱۴۰۰ که یکی از معضلات اصلی بوده‌ و بیش از ۱۳۲ میلیارد تومان پرداخت شده‌ است.

وی اظهار کرد: تا پایان مهر سال ۱۴۰۰ تعداد بازرسی معاونت غذا و دارو از مراکز تحت پوشش یک هزار و ۸۲۰ مورد بوده و تعداد نسخ بررسی شده پزشکان استان توسط کمیته تجزیه و تحلیل نسخ پزشکان ۸۱۰ هزار و ۹۱۴ مورد بوده‌ است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج یادآور شد: تعداد نمونه‌های مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی ارسالی به آزمایشگاه کنترل موادغذایی معاونت در هفت ماهه گذشته یک هزار و ۳۵۷ نمونه بوده و تعداد آزمون‌های انجام شده بر این نمونه‌ها چهار هزار ۲۶۳ آزمایش و تعداد نمونه‌های نامنطبق ۳۵۵ نمونه بوده‌است.

افشار گفت: داروهای سهمیه‌ای باید در سامانه تیتک ثبت شود و تعداد داروهای وارد و خارج شده به داروخانه در این سامانه قابل بررسی است.

وی در خصوص گران فروشی و تفاوت قیمت روی جلد دارو با فاکتوری که به بیمار ارائه می شود، تصریح کرد: ملاک قیمت داروها قیمت ثبت شده در سامانه تیتک است و به دلیل آنلاین بودن قیمت دارو، قیمت درج شده روی جلد دارو ملاک نیست.

همچنین سید عقیل عابدی، مدیر دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیز در ادامه این نشست گفت: از ۱۰۹ مورد مجوز صادر شده در زمینه راه‌اندازی داروخانه‌ها در استان ۹۷ باب داروخانه فعال و تعداد ۱۲ داروخانه درمان گذشته مجوز صادر شده و تعداد ۲۳ داروخانه به صورت شبانه روزی فعال هستند.

وی افزود: تعداد ۱۴۷ نفر داروساز در استان کهگیلویه و بویراحمد مشغول هستند و ۴۷۰ بازدید از داروخانه‌ها در هفت ماهه گذشته صورت گرفته و تعداد ۲۰ مورد تخلفات به کمیسیون ‌های مربوطه در سازمان تعزیرات و دانشگاه علوم پزشکی ارسال شدند.

عابدی با اشاره به اینکه به دلیل موجود بودن موارد مشابه داخلی دارو در تأمین دارو در استان با مشکل خاصی مواجه نیستیم، اظهارکرد: مردم برای اطلاع از قیمت واقعی و همچنین اصالت دارو می‌توانند به سامانه تیتک مراجعه کنند.

مدیر دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج یکی از دلایل اصلی گرانی قیمت دارو در کشور را حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و ارائه ارز آزاد عنوان و بیان کرد: با حذف این ارز ، داروی با قیمت ۳۰ هزار تومان به بیش از ۲۵۰ هزار تومان رسیده است.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.