کد خبر : 5223
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 مرداد 1400 - 22:11

خسارت ۱۵۰ میلیارد تومانی خشکسالی به محصولات زراعی ملایر

خسارت ۱۵۰ میلیارد تومانی خشکسالی به محصولات زراعی ملایر

 رییس جهاد کشاورزی شهرستان ملایر از خسارت ۱۵۰ میلیارد تومانی خشکسالی به محصولات زراعی این شهرستان خبرداد و گفت: ۱۴ هزار هکتار از ۲۶ هزار هکتار گندم دیم در سطح شهرستان ملایر قابل برداشت است. سید مهدی میرباقری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ۷۴۰۰هکتار سطح زیر کشت جو دیم در شهرستان ملایر ،

خسارت ۱۵۰ میلیارد تومانی خشکسالی به محصولات زراعی ملایر

 رییس جهاد کشاورزی شهرستان ملایر از خسارت ۱۵۰ میلیارد تومانی خشکسالی به محصولات زراعی این شهرستان خبرداد و گفت: ۱۴ هزار هکتار از ۲۶ هزار هکتار گندم دیم در سطح شهرستان ملایر قابل برداشت است.

سید مهدی میرباقری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ۷۴۰۰هکتار سطح زیر کشت جو دیم در شهرستان ملایر ، اظهار کرد: برداشت جو دیم از ۱۵ خرداد در سطح شهرستان آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

وی سطح زیر کشت گندم دیم در سال زراعی جاری را ۲۶ هزار هکتار دانست و افزود: امسال به‌دلیل کاهش بارندگی، ۱۴ هزار هکتار از این اراضی قابل برداشت است که در مقایسه با سال گذشته به میزان ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش محصول خواهیم داشت.

وی به آغاز برداشت گندم دیم از ۳۰ خرداد ماه اشاره کرد و ادامه داد: برداشت محصولات زراعی گندم دیم در سال گذشته حدود ۵۳ هزار تن بوده است و امسال پیش‌بینی می‌شود ۲۵ تا۳۰ هزار تن گندم از اراضی دیم شهرستان برداشت شود.

میرباقری با بیان اینکه میزان خسارت وارده ناشی از خشکسالی به گندم دیم، حدود ۱۵۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود، تصریح کرد: برداشت گندم و جو آبی نیز با سطح زیر کشت ۵۷۵۰ هکتار از ۱۰ روز آینده در سطح شهرستان آغاز می‌شود که به‌دلیل سرمازدگی بهاره حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش تولید این محصولات را به نسبت سال گذشته خواهیم داشت.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ملایربا اشاره به اینکه شش اکیپ بر کار کمباین‌ها، افت و ریزش آنها و وضعیت کیفی این ماشین‌ها و برداشت گندم در این شهرستان نظارت دارند، بیان کرد: چهار مرکز خرید شامل کارخانه آرد، مرکز خرید سامن، مرکز خرید روستای خردمند و روستای آورزمان برای خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان از ۳۱ خرداد ماه فعال شدند.

وی با اشاره به عدم وجود مرکز خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در دو بخش جوکار و زند، خاطرنشان کرد: نبود مراکز خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورز در این دو بخش فعالیت دلالان را افزایش می‌دهد بنابراین درخواست ما از مسئولان شهرستانی و استانی، انجام اقدامات لازم برای ایجاد مرکز خرید گندم در این دو بخش است تا دست دلالان سودجو از محصولات زراعی کشاورزان کوتاه شود.

منبع:ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.