کد خبر : 196504
تاریخ انتشار : یکشنبه 11 اردیبهشت 1401 - 11:56

بهترین گوشی ‌های پوکو کدام هستند؟

بهترین گوشی ‌های پوکو کدام هستند؟

  برند پوکو، در چند سال اخیر توانسته جایگاه مناسبی برای خود در بازار گوشی‌های میان‌رده دست‌وپا کند. دلیل محبوبیت این برند، قیمت مناسب گوشی‌هایش در کنار سخت‌افزار نسبتاً قدرتمندشان است. در ادامه قصد داریم تا لیست تمام مدل ‌های گوشی پوکو که جزء بهترین‌های بازارند، را اعلام کنیم. Xiaomi Poco X3 Pro از نظر

 

برند پوکو، در چند سال اخیر توانسته جایگاه مناسبی برای خود در بازار گوشی‌های میان‌رده دست‌وپا کند. دلیل محبوبیت این برند، قیمت مناسب گوشی‌هایش در کنار سخت‌افزار نسبتاً قدرتمندشان است. در ادامه قصد داریم تا لیست تمام مدل ‌های گوشی پوکو که جزء بهترین‌های بازارند، را اعلام کنیم.

Xiaomi Poco X3 Pro

از نظر طراحی این محصول دارای یک ویژگی منحصربه‌فرد است:

  • دارای گواهی‌نامه IP53 (مقاوم در برابر قطرات آب و گردوغبار)

پلاستیک براق استفاده شده در بدنه این گوشی و محافظ نمایشگر گوریلاگلس 6، آن را بسیار شبیه به گوشی‌های پرچمدار کرده است. نمایشگر 6.67  اینچی با نرخ نوسازی 120 هرتز می‌تواند تصاویری با وضوح بالایی را به نمایش بگذارد. به دلیل روشنایی بالای این دستگاه (450 نیت)، امکان استفاده از آن در زیر نور مستقیم خورشید فراهم است. 

باتری این دستگاه 5160 میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد که در صورت استفاده معمولی، بیش از 24 ساعت دوام می‌آورد. این باتری مجهز به فناوری شارژ سریع 33 واتی است طوری که در عرض 68 دقیقه، 100% شارژ می‌شود.

بلندگوهای دستگاه، حجم صدای قابل‌قبول، شفاف و باکیفیتی تولید می‌کنند، طوری که تماشای فیلم و بازی‌های آنلاین را دلنشین‌تر می‌کنند. 

از نظر سخت‌افزاری، این دستگاه مجهز به تراشه قدرتمند اسنپدارگون 860 است که امکان انجام بازی‌های آنلاین اندرویدی را بدون افت فریم ریت و داغ شدن امکان‌پذیر می‌سازد. 

این گوشی در دو نسخه رم 6 و 8 با حافظه داخلی 128 و 256 گیگابایت به بازار عرضه شده که هرکدام از این آن‌ها از کارت حافظه microSD تا 1 ترابایت پشتیبانی می‌کنند. 

در آخر باید گفت نرخ نوسازی بالا در کنار رابط کاربری روان و ساده، باعث تبدیل‌شدن این دستگاه به یک گوشی گیمینگ میان‌رده بسیار جذاب شده است. 

Xiaomi Poco X3 GT

در ادامه معرفی لیست تمام مدل‌های گوشی پوکو به گوشی شیائومی پوکو X3 GT (با گواهی‌نامه IP53 مقاوم در برابر پاشش آب و گردوغبار) می‌رسیم. ظاهری جذاب و استفاده از متریال‌های باکیفیت در بدنه گوشی باعث انتقال حس خوبی به کاربر می‌شود.

نمایشگر 6.6 اینچی X3 GT با نرخ نوسازی 120 هرتز و نرخ لمسی 240 هرتز یکی از بهترین نمایشگرهای موجود برای انجام بازی‌های آنلاین است. روشنایی 450 نیتی نمایشگرش نیز امکان کار با آن در شرایط مختلف حتی در زیر نور مستقیم خورشید را فراهم می‌کند. 

اسپیکرهای استریو این دستگاه صدای متعادل، یکسان و باکیفیت قابل‌قبولی پخش می‌کنند که باعث ایجاد تجربه صوتی رضایت‌بخشی می‌شوند؛ بعلاوه، از استاندارد دالبی نیز پشتیبانی می‌کنند. 

از نظر سخت‌افزاری، این گوشی مجهز به تراشه مدیاتک دایمنسیتی 1100 است که امکان انجام بازی‌های سنگین را به‌سادگی فراهم می‌کند. تراشه قدرتمند این گوشی در کنار حافظه داخلی UFS 3.1 باعث انتقال پرسرعت اطلاعات و پایداری قابل‌قبولی در عملکرد دستگاه می‌شود.

باتری این گوشی 5000 میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد که قدرت عالی در نگهداری شارژ دارد. این باتری از شارژ سریع 67 واتی پشتیبانی می‌کند و می‌تواند در کمتر از یک ساعت 100% شارژ بشود.

در آخر باید گفت که Poco X3 GT گوشی است که برای انجام بازی‌های سنگین طراحی شده و در این زمینه حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. چنین محصول باکیفیتی قیمت بسیار مناسبی دارد و همین امر، ارزش خریدش را بسیار بالا برده است. 

Xiaomi Poco X4 Pro

طراحی باریک و خوش‌دست، مقاومت بالای بدنه در برابر ضربه، قاب پشتی شیشه‌ای، محافظ نمایشگر گوریلاگلس 5، باتری خارق‌العاده، نمایشگر امولد و دوربین باکیفیت، از بارزترین ویژگی‌های Poco X4 است. گفتنی است قاب پشتی، تلفیقی از شیشه و پلاستیک است که نمای آینه‌ای به آن بخشیده است.

یکی از ویژگی‌های بارز این گوشی، وجود دو اسپیکر مجزا و قدرتمند با کیفیت صدای استریو است که حسی شبیه به تماشای فیلم در سالن‌های سینما را به کاربر منتقل می‌کند. 

تراشه اسنپدارگون 695 در کنار پردازنده گرافیکی آدرنو 619 باعث می‌شود تا بتوانید از پس پردازش بازی‌های اندرویدی بربیایید. بعلاوه، این تراشه امکان برخورداری از اینترنت 5G را نیز امکان‌پذیر ساخته است. 

باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی این گوشی از شارژ سریع 67 واتی پشتیبانی می‌کند و در حفظ شارژ عملکرد قابل‌قبولی دارد. 

دوربین اصلی Poco X4، 108 مگاپیکسل است که عکس‌هایی با کیفیت بسیار خوبی ثبت می‌کند.

تنها نقطه‌ضعف این گوشی (زیر 10 میلیون) این است که می‌توانست تراشه قدرتمندتری داشته باشد، ولی اگر زیاد اهل انجام بازی‌های سنگین نیستید، این دستگاه با داشتن نمایشگر قدرتمند، دوربین خوب، باتری باقدرت خارق‌العاده، سرعت شارژ بالا و طراحی زیبا حس خوبی به شما منتقل می‌کند. 

Xiaomi Poco F3

دیگر دستگاه جذاب در لیست تمام مدل‌های گوشی پوکو، شیائومی Poco F3 است که طراحی شبیه به گوشی پرچمدار Mi 11 دارد. نمایشگر امولد با نرخ نوسازی 120 هرتز و روشنایی مطلوب، محافظ گوریلاگلس 5 (برای صفحه نمایشگر و قاب پشتی)، باتری قدرتمند و بلندگوهای استریو از بارزترین ویژگی‌های این گوشی است.

با آنکه کیفیت صدای بلندگوهای آن استریوست ولی کیفیت صدای بلندگوی پایینی نسبت به بلندگوی بالایی بیشتر است؛ بااین‌وجود کیفیت صدای نهایی، رضایت‌بخش است.

از نظر سخت‌افزاری، پوکو F3 مجهز به تراشه قدرتمند اسنپدارگون 870 است که در کنار حافظه داخلی UFS 3.1 به‌سادگی از پس پردازش‌های سنگین و انتقال سریع اطلاعات برمی‌آید. 

پوکو F3 دارای باتری 4520 میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 33 واتی است. با این باتری می‌توان نزدیک 16 ساعت وب‌گردی کرد، 19 ساعت فیلم تماشا کرد و 23 ساعت و 40 دقیقه مکالمه کرد. 

این گوشی مجهز به سه دوربین 48+8+5 مگاپیکسلی است. کیفیت تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی چه در روز و چه در شب خوب ارزیابی شده است؛ با دوربین ماکرو می‌توان عکس‌هایی با جزئیات زیاد در فاصله نزدیک ثبت کرد. 

در آخر باید گفت این گوشی باتوجه‌به قیمت مناسب و سخت‌افزار قدرتمندش، ارزش خرید بالایی دارد.

گوشی شیائومی پوکو C31  

گوشی Poco C31  با نمایشگر بزرگ، باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی، پشتیبانی از کارت حافظه و فیلم‌برداری با کیفیت Full-HD است. 

بارزترین نقاط منفی این گوشی این است که سرعت شارژ بالایی ندارد و از جدیدترین نسخه اندروید نیز پشتیبانی نمی‌کند. 

نمایشگر 6.53 اینچی گوشی شیائومی پوکو C31 در نمایش رنگ‌ها عملکرد مطلوبی دارد ولی روشنایی زیادی ندارد به همین دلیل در زیر نور مستقیم خورشید، تقریباً قادر به استفاده از آن نیستید. 

اسپیکرهای پوکو C31 گرچه کیفیت صدای خیلی عالی ندارند ولی برای فعالیت‌های روزانه مناسب‌اند. 

تراشه این گوشی مدیاتک هلیو G35 است که به‌خوبی از پس پردازش کارهای روزانه بر می‌آید و باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی این دستگاه شارژ را تا یک روز در خود نگاه می‌دارد. 

از دوربین‌های این دستگاه نمی‌توان انتظار خیلی زیادی داشت. دوربین اصلی، حسگر 13 مگاپیکسلی و دوربین ماکرو نیز یک حسگر 2 مگاپیکسلی است که برای تشخیص عمق استفاده می‌شود. به‌شرط نور کافی، تصاویر ثبت شده با حسگر اصلی، خوب است. کیفیت عکس‌های ماکرو کاملاً متوسط است و ازآنجاکه حسگر ماکرو مجهز به فوکوس خودکار است، در بیشتر مواقع عکس‌ها تار می‌شود. کیفیت تصاویر در شب با دوربین‌های این گوشی نیز چنگی به دل نمی‌زند و جزئیات و روشنایی زیادی ندارند. 

کلام آخر

در آخر باید گفت گوشی شیائومی پوکو C31، یک گوشی ارزان‌قیمت است که باتوجه‌به درنظرگرفتن قیمتش، امکانات قابل‌قبولی ارائه می‌دهد و به دلیل باتری قدرتمندش می‌تواند گزینه مناسبی برای کسب‌وکارهای آنلاین باشد، گرچه به دلیل نه‌چندان قدرتمندش، در برخی اوقات دچار افت سرعت می‌شود.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.