سازههای احداثی در حریم رودخانهها نیازمند بازنگری هستند
ایسنا/آذربایجان شرقی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: شهرداریها به خصوص شهرداری تبریز در خصوص سازههای احداثی در حریم رودخانه باید بازنگری اساسی انجام دهند. به گزارش ایسنا، جواد رحمتی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، اظهار کرد: بسیاری از ساخت و سازها بر روی مسیلها و در حریم رودخانهها انجام شده که ضروری است
ایسنا/آذربایجان شرقی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: شهرداریها به خصوص شهرداری تبریز در خصوص سازههای احداثی در حریم رودخانه باید بازنگری اساسی انجام دهند.
به گزارش ایسنا، جواد رحمتی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، اظهار کرد: بسیاری از ساخت و سازها بر روی مسیلها و در حریم رودخانهها انجام شده که ضروری است بحث بازآفرینی منطبق با آزادسازی مسیل ها انجام شود.
وی افزود: گزارشی از سوی شهرداریها در خصوص وضعیت مطالعه آبهای سطحی ارائه شده ولی مشخص نیست این مطالعات چقدر اجرایی شده است.
وی ادامه داد: شهرداریها باید توجه کنند که موضوع شهرسازی و کارهای عمرانی مطابق با استانداردهای تعریف شده انجام شود.
رحمتی با بیان اینکه باید بخشی از پروژهها بر آزادسازی حریم رودخانهها متمرکز شود، گفت: با توجه به اینکه دوره برگشت سیلها مدت زمان طولانی است و از حافظه انسانی خارج میشود، دخل و تصرف در بسیاری از مسیل ها انجام شده و استانداردها رعایت نمیشود.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: مهرانه رود ضمن اینکه میتواند محور قوی شهری برای شهر تبریز باشد؛ در عین حال میتواند به یک تهدید تبدیل شود.
وی گفت: بسیاری از ابنیههای تاریخی و موزهها در حریم این رودخانه شکل گرفته که ضروری است تمهیدات لازم پیش بینی شود.
وی اظهار کرد: متأسفانه در برنامههای توسعه شهری و طرحهای جامع شاهد هستیم که بسیاری از این مسیلها تبدیل به خیابان شده است.
رحمتی گفت: حوزه آبریز مسیلها باید متناسب با کانالهای احداث شده در داخل شهرها باشد.
وی با تاکید بر اینکه پدافند غیرعامل در طراحیها و ساخت و سازها باید مورد توجه جدی قرار گیرد، افزود: در بحث احداث ساختمانهای عمومی باید پدافند غیرعامل مد نظر قرار گیرد و در جانمایی سازهها دقت بیشتری شود تا در مسیر سیلابها احداث نشود.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی همچنین از رئیس سازمان برنامه و بودجه استان خواست تا اعتبارات لازم برای تکمیل پلهایی که از محل اعتبارات ماده ۱۰ و ۱۲ ساخته و نیمه کاره مانده را تأمین کند.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0